karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Rekryterare / Talent Acquisition Specialist till Position Green

Ansök nu

Rekryterare / Talent Acquisition Specialist till Position Green

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och söker nästa utmaning som inbound rekryterare hos Position Green? Trivs du i en snabb föränderlig organisation med möjligheter att påverka både arbetssätt och din egen utveckling? Position Green erbjuder en omväxlande roll med stora möjligheter till utveckling till deras People & Culture team, sök redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Position Green.

Om företaget

Position Green är inne i en stark tillväxtfas och söker nya kollegor till sitt team i Malmö. Genom deras digitala plattform för insamling, analys och rapportering av hållbarhetsdata är deras mission att göra sina kunder till Champions of Sustainability - samtidigt som de förstärker sin affär, långsiktiga överlevnad och viktiga bidrag till en hållbar planet. Position Green Platform består av bland annat utvecklare, miljövetare, samhällsvetare och ingenjörer - alla med samma mål att fortsätta bygga det ledande SaaS-bolaget inom hållbarhetsrapportering tillsammans med sina kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare har du en avgörande roll i att utveckla Position Greens organisation genom att rekrytera nya medarbetare. Du arbetar tillsammans med tre kollegor på People & Culture och utgör en viktig roll i att fortsätta bygga en kultur som skapar förutsättningar för personlig utveckling hos medarbetarna. De arbetar teambaserat och som rekryterare kommer du i nära samarbete med kollegor att arbeta med främst rekryteringsprocessen men även utvecklingsarbete. Du ansvar för samtliga steg i rekryteringsprocessen från ax till limpa. Du kommer även arbeta med Employer branding för att nå ut till rätt målgrupp.

• Ansvar för hela rekryteringsprocesser
• Employer branding och hitta rätt forum att synas inom
• Löpande arbete med utveckling av personalrelaterade processer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning inriktning mot personal
• Minst 1 års arbetslivserfarenhet av att driva rekryteringsprocesser
• Starkt meriterande med rekrytering av tjänstemän
• Starkt meriterande med arbetslivserfarenhet i ett tillväxtföretag
• Mycket god svenska och engelska, i både tal och skrift

Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Därtill gillar du att jobba i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar, och har inga problem att skifta synsätt och prioriteringar. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid upp och håller tidsramen för dina uppgifter, och eftersom du arbetar på ett strukturerat sätt levererar du alltid ett bra resultat.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, rekrytering, Talent Acquisition, People & Culture, Position Green, Tech, IT, Employer Branding, hållbarhet, personal, Malmö, heltid

Dela detta jobb

logo
Rekryterare / Talent Acquisition Specialist till Position Green

Bravura